Wokken bij Chinees in Swalmen

Zaterdag avond zijn we met onze leden en het bestuur (en aanhang) lekker gaan wokken. Het is zeer bijzonder dat je kan zien dat de liefhebbers van de vissen in de aquaria veel vis op de grill en wok lieten leggen. En dan maar klagen als de bak niet wil lopen zoals het hoort.
    We hebben met zijn allen genoten van een mooie afsluiting van 2011. De sfeer zat er goed in en iedereen heeft zijn buikje rond gegeten.

Op naar 2012 en naar het nieuwe jaar waar we onze plannen verder gaan uitwerken. Voor nu rest mij en mijn collega bestuursleden ieder hele fijne feestdagen te wensen en een zeer spetterend 2012.
    Eenpaar foto's laten zien hoe gezellig het was. Zelfs de kok CHuang wilde nog even poseren.