Jaarvergadering

Afgelopen vrijdag hebben we de jaarvergadering gehad. De opkomst was redelijk. Aftredend penningmeester Suzan is bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren. Suzan zal in het bestuur blijven zonder portefeuille. De eigenaren van Cafe t Dorp werden door de voorzitter wederom in het zonnetje gezet vanwege hun sponsoring aan onze vereniging en hun inzet om alles zo goed mogelijk voor ons te regelen.
    Het jaarprogramma zal zsm op de kalender worden bijgewerkt. Het is een afwisselend programma waar we de steun van onze leden moeten hebben om alles georganiseerd te krijgen.
    Enkele highlights van wat we dit jaar kunnen verwachten:
    Open dag/plantenruildag,De Bakkenbezoeken met eigen keuringen, een bezoek achter de schermen van ZOO Antwerpen,diverse sprekers, Intratuinweekend en nog veel meer interessante activiteiten.
    Hou de agenda goed in de gaten.