Bakkenbezoek Mathieu Janssens

Dinsdagavond 12 juni jl. hebben we de bakkenbezoek gehouden bij Mathieu Janssens en echtgenote Joke. Hi jis een oude"rot" in het vak en weet op Malawi alles te vertellen. Mathieu had het weer goed in orde. Koekje bij de koffie en een blokje kaas en worst bij de borrel. Een ouderwets gezellige avond met een klein select groepje leden. Jammer voor de opkomst, in totaal waren er 6 leden aanwezig.
    Ondanks dat hebben we genoten van het Malawi aquarium van Mathieu. Hij gaf al aan dat hij veel vissen in het aquarium had, sommigen hebben geteld en kwamen op 36 stuks. Dus voor een keuring misschien iets te veel. Met name de planten die hij had geplaatst waren zeer gewaagd. Oordeel zelf maar.
    Ook in de kweekkamer hebben we een kijkje genomen in zijn jonge aanwas. Daar kan hij nog wel even mee vooruit.
    Mathieu en Joke bedankt voor de gastvrijheid, leerzame en gezellige avond.