vakanties voorbij

Net in de start van de vakanties hebben we nog onze jaarlijkse BBQ bij Suzan en Rudi gehad. Het weer was perfect en de opkomst zeer goed. Uiteraard was alles tot in de puntjes weer goed verzorgd voor jong en oud. OP de foto's is te zien dat onze leden hebben genoten van dit evenement. Met dank aan Suzan en Rudi en uiteraard hun dochtertje Sanne.

De vakanties zijn weer voorbij en wij gaan ons langzaam opmaken voor een interessante en mooie afsluiting van het jaar. We hebben nog een vol programma, zoals de bezoeken naar Najade Gennep (vice versa), huldiging Jubilaris, uitslag huiskeuring, de bakkenbezoeken,prachtige lezingen en ons afsluitende diner. Alles is terug te vinden op de agenda van de vereniging.

We zijn heel benieuwd hoe we de aquaria hebben gekoeld met die extreme hitte? Laat jullie ideeen horen tijdens de volgende bijeenkomst.

Onze vereniging heeft bij een gezin in Elsloo een vijver met waterloop ingericht. Alle materialen zijn gesponsord door bedrijven en particulieren. BInnenkort zal er meer info en fotos komen van het eindresultaat.