Huldiging 40 jarige Jubilaris Huub van Helden

Vrijdag 28 september stond in het teken van de huldiging van Huub van Helden. Hij is al 40 jaar lid van onze vereniging en dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Huub wilde zelf niet al te veel aandacht hieraan besteden, maar een jubilaris van 40 jaar is toch erg uniek voor onze vereniging.
    De voorzitter van het disctrict N.& M. Limburg Nick Grossfeld was aanwezig om het beroemde gouden speldje van de NBAT op te spelden. In het bijzijn van zijn vrouw Marianne ontving Huub de vele felicitaties van het bestuur en de leden van onze vereniging.
    Huub heeft ons meegenomen in de historie van de afgelopen 40 jaar. Zijn passie is ooit ontstaan bij de aquariumwinkel de Bock op de Luifelstraat in Roermond. Huub heeft vele bestuursfuncties bekleed, van voorzitter tot secretaris en penningmeester was voor hem ook niet vreemd.

Wij mogen trots zijn dat onze vereniging nog leden heeft met een grote staat van dienst.
    Huub en Marianne van harte nogmaals gefeliciteerd met het 40 jarig jubileum en ik wens jullie nog vele gezonde jaren in onze vereniging.