Vijverproject sponsoring afgerond

De vijverbouw heeft deze week de laatste fase bereikt. We waren nog op zoek naar een sponsor voor de Ardenner Split en dat is uiteindelijk gelukt.

De familie, waar we het vijverproject hebben uitgevoerd, is zeer dankbaar voor dit mooie gebaar. Het betreft een gezin bestaande uit vader, moeder en dochter. De familie is recent uit de schuldsanering gekomen. Vervolgens is de vader ongeneeslijk ziek geworden en hij is niet in staat om een vijver te graven en in te richten. Dit alles heeft er toe gebracht om hier een helpende hand te bieden.

In maart jl. is er contact gemaakt met dit gezin en vanaf dat moment is er een klik ontstaan. We hebben belooft dit gezin te helpen. En belofte maakt schuld. Tijdens onze speurtocht naar sponsoren hebben we vele hartverwarmende gesprekken gevoerd met diverse mensen.
    Uiteindelijk heeft het er toe geleid, dat de volgende materialen zijn gesponsord;
    De vijverplanten, de vijverfolie, de filter met pomp en UV-lamp, de vissen, de stenen voor de afwerking van de oeverranden, de plantmandjes, een schepnet, een knipschaar, vissenvoer en Ardenner breuk split.

Dit alles is gesponsord door de volgende bedrijven en particulieren; Velda Nederland, Kelmo Koi uit Kelmond, SIBO BV uit Veghel, Vijverdesign uit Nieuwegein, de voorzitter van het district N.& M. Limburg Nick Grossfeld ,familie Remers uit Boukoul, familie Sanderink uit Echt en de hardwerkende leden van onze vereniging.

Wat heeft het opgeleverd? Op onze website staan de foto’s van het eindresultaat. En een vader die veel energie krijgt van zijn vijver en hierdoor in staat is het leven weer van een zonnige kant te zien.

We mogen er trots op zijn, dat er nog genoeg bedrijven en personen zijn die bereid zijn om een naaste te helpen.
    Nogmaals heel hartelijk dank voor uw bijdrage aan dit geweldige vijverproject.

Voorzitter A.V.V.Roermond, John Geven.