• Malawi aquarium

  Malawi aquarium
 • Malawi

  Malawi
 • Waterval

  Waterval
 • Siervijver

  Siervijver
 • Vijver oever

  Vijver oever

  Bezoek Landelijke Bondsdag 2012 in Boxtel

  Nog net bekomen van de avond ervoor, toen Theo Verhey zijn presentatie had gegeven, zijn we om 09.00 uur naar Boxtel gereden voor de presentaties van de kampioenen van Nederland in alle categorieen.
  Leon Lupsen, Bair tobben, Mathieu Janssen,Swen van Helden en partner (zijn later gekomen)en John Geven hebben een geweldige dag mogen ervaren. In Boxtel was ook een beurs, waar je allerlei aqua-benodigheden kon kopen. Van vissen tot planten en zelfs rivierkreeftjes (niet voor te eten).

  We hebben niet alle presentaties bekeken, zo hebben we de speciaalaquaria, Gezelschapsaquaria en vijvers bekeken. De Zeewater en terraria hebben we niet bekeken omdat we ook op de beurs wilden rondlopen. En uiteraard blijft er van alles aan de vingersplakken.
  De uitslag hebben we niet gezien, want na de vele dias en presentaties waren we allen vervuld met zoveel indrukken dat we om 16.00 uur huiswaarts zijn gereden. Het was een zeer geslaagd uitstapje met leuke gesprekken met vakgenoten en keurmeesters.
  Vandaag heb ik de uitslagen ontvangen van de landelijke huiskeuringen. 2 deelnemers (A. Haak Venray, B. Courage Echt)van ons district zijn kampioen geworden in de categorieen speciaalaquaria en terraria. Het zijn terecht kampioenen, vanuit Roermond van harte gefeliciteerd.

Naar start