Bezoek van Najade Gennep in Roermond

Op Zaterdag 17 november was de aquarium vereniging uit Gennep met 11 leden (waaronder 2 dames) bij ons op bezoek. Om precies 10.00 uur kwamen we bij de 1e deelnemer Bair Tobben. Hij had de bak prima in orde en de koffie met de koekjes stond klaar, een heerlijk gastvrij onthaal. Daarna naar Mathieu Janssen met zijn Malawibak. Die stond er prima op en de koffie met de cake was wederom lekker. Aansluitend zijn we bij John Geven geweest, waar naast een bakkenbezoek een lunch is geregeld voor de gasten uit Gennep. Om 14.00 uur was de bak van Cok aan de beurt. Iedereen was verbluft over de grootte en de mooie inrichting van zijn bak. Vervolgens gingen we in kolonne naar Tom, we werden ontvangen metv koffie fris en zijn lieve hondje. De bak van Tom zag er goed uit met de Scalares en de prachtige Amazoneplanten.
    Als Toetje gingen we naar Buggenum. Het zee aquarium van jan Konings stond er geweldig op, iedereen was zeer onder de indruk. Ook bij de laatste bak werden de gasten gefeteerd op koffie, fris en koekjes.
    De aquariumvereniging Najade Gennep had voor iedere bak een mooie plant als dank voor de gastvrijheid.
    We mogen trots zijn op de kwaliteit van onze bakken in de vereniging. Het was een genoegen om deze dag mee te maken en te beleven.
    Dank jullie voor de inzet.
    Enkele foto's zijn gemaakt doort Najade Gennep.