Districtsfeest Noord en Midden Limburg

Het is al ruim 6 jaar geleden, dat onze vereniging deze feestavond heeft georganiseerd. Toen hebben we er een geweldige avond van gemaakt met vele sponsoren en daar gaan we nu ook weer alle zeilen bijzetten om er een geslaagde avond van te maken.
    Op dit moment zijn we met een werkgroep volop bezig met de voorbereidingen van de Districtsfeestavond, die gepland staat op 23 maart a.s. in Cafe t Dorp. Het is een jaarlijks terugkerend evenement, waar de uitslagen van de districtskeuringen centraal staan. Daarnaast zal de gezellgheid en de uitwisseling van ideeen een prominente plaats krijgen.Een lekker glaasje en een hapje zal er genuttigd worden en een heuse tombola met geweldige prijzen zal er op het einde van de avond worden gehouden. De verwachtingen zijn, dat er +/- 100 collega-aquarianen van Gennep tot Echt met hun partners aanwezig zullen zijn.
    Het vinden van sponsoren is in volle gang. De sponsoren krijgen als tegenprestatie de mogelijkheid om hun logo gratis 1 jaar bij ons op de website te showen en in de zaal tijdens het feest een vlag of banner op te laten hangen.

Indien jullie nog ideeen hebben, laat het ons weten. Het wordt in ieder geval een geweldig feest voor ons District Noord en Midden Limburg.

John Geven, voorzitter A.V.V.Roermond