Een geslaagde Districtsfeestavond

Afgelopen zaterdag was het districtsfeest van de regio Noord & Midden Limburg in Roermond. Een daverend succes met vele mooie hoogtepunten. Allereerst de uitslag van de keuringen. Onze vereniging heeft 3 kampioenen geleverd,te weten: Jan Konings voor het Zeewater, John Geven voor zijn Malawi aquarium en zijn gezelschapsvijver. Patrick Vos is zeer verdienstelijk op de 3e plaats geeindigd met zijn Malawi Aquarium en 2e met zijn Vijver. Jan en John gaan door voor de landelijke keuringen later dit jaar. Gefeliciteerd kanjers, Veel succes !
    UIteindelijk zijn we ook generaal kampioen als vereniging geworden.

Dan het vervolg van de avond, een mooi optreden van Buutreedner Carolien, die menige lachspier bij de gasten heeft losgekregen. De avond werd muzikaal begeleid van DJ Ron, die de beentjes van de gasten loskreeg.
    De prijzen van de tombola prijkten de hele avond op de buhne. Uiteindelijk was het dan zover, de lootjes werden genoemd en de prijzen vlogen de deur uit. Het succes van deze geslaagde avond en de hoeveelheid van prijzen hebben we te danken aan onze sponsoren en onze werkgroep van de vereniging.

Namens het dagelijks bestuur, allen heel hartelijk dank hiervoor.

Fotos worden nog geplaatst.