Kraamvisite bij Susan en Rudi

Het ie al weer even geleden dat de kleine Tess is geboren, maar we wilden papa en mama even de nodige rust geven om te wennen aan een nieuw geluk in hun leven samen met Sanne.
    Dinsdagavond zijn Nell, Mathieu en John op kraamvisite geweest bij de kleine Tess. Ze was nog even wakker gehouden door Susan. Normaal ligt ze al lang in dromenland, maar ons bezoek wilde ze toch niet missen. Het is een wolk van een baby die veel lijkt op haar moeder.
    Uiteraard is onze peetvader van de vereniging apetrots te poseren met de kleine Tess op de foto.
    De grote zus Sanne is al flink gegroeid en ze vindt het geweldig dat ze wordt gekriebeld.
    Tijdens de BBQ, die we bij Rudi en Susan houden op 13 juli kunnen we allen de kleine dochters bewonderen.
    Rudi en Susan gefeliciteerd met deze prachtige dochters.