11 september bakkenbezoek bij Niels Torn

De vakanties zitten er op en zo zijn we weer gestart met onze verenigingsactiviteiten. Het bestuur is vorige week bijeen gekomen om de planning van 2013 en 2014 door te nemen.
    Op woensdag 11 september is het bij Niels de avond van het bakkenbezoek. Niels en zijn vrouw wonen nu 2 jaar in hun nieuwe huis. Hij heeft een sfeervol ingericht huis waar het aquarium op een prominente plaats staat. Recht voor het grote raam .Goed voor reklame voor onze vereniging. Het aquarium van Niels is ingericht met Malawicichliden, de achterwanden heeft hij zelf gemaakt van Roofmate ingebrand en daarna geschilderd met schoolbordenverf. De steensoort die hij gebruikt voor de beschutting van de vissen is Basalt. Helaas kan hij geen planten in zijn aquarium houden omdat de Venustus deze graag kort wiekt.
    Het was een gezellige en informatieve avond en ik wil namens het bestuur en de leden Niels en zijn vrouw bedanken voor de gastvrijheid.