Aankondiging November verenigingsavond

Vrijdag 29 november zal Nick Grosfeld een heuse Haaienlezing geven. Dit is weer eens wat anders als anders. Uit goede referenties hebben we begrepen dat dit een spectaculaire avond zal worden.
    Het 2e thema voor die avond is de huldiging van de prijswinnaar bij Intratuin. Een vertegenwoordiger zal samen met de voorzitter de prijs overhandigen aan de winnaar. Benieuwd wie het is, dan kom kijken op 29 november in Cafe t Dorp.
    Het 3e thema zal het concept jaarprogramma voor 2014 voorleggen aan de leden. Leon Lupsen is druk achter de schermen bezig om de taken van onze huidige secretaris over te gaan nemen. Samen hebben ze wederom voor een mooi jaarprogramma gezorgd. Hopelijk krijgt het de goedkeuring van de leden.
    Tot vrijdag 29 november in Cafe t Dorp.