• Malawi aquarium

  Malawi aquarium
 • Malawi

  Malawi
 • Waterval

  Waterval
 • Siervijver

  Siervijver
 • Vijver oever

  Vijver oever

  Uitreiking 1e prijs quiz INTRATUIN, haaienlezing

  63

  Deze avond stond in het teken van de uitreiking aan de winnaar van de quiz bij INTRATUIN en de 25 jarige huldiging van Nick Grosfeld. Deze laatste hadden we gestrikt voor een lezing over haaien, maar hij wist niet dat we hem in het zonnetje gingen zetten op die avond. Zijn partner zat ook in het jubileumcomplot.

  De voorzitter heet iedereen op deze avond welkom maar in het bijzonder onze 2 nieuwe leden en de prijswinnares van het aquariumweekend bij Intratuin. Na nog wat mededelingen gedaan te hebben ging de voorzitter over tot de prijsuitreiking aan de winnares. Na haar prijs in ontvangst te hebben genomen en nog een mooie bos bloemen heeft gekregen zijn we over gegaan tot het huldigen van onze jubilaris Nick Grosfeld voor zijn 25 jarig lidmaatschap bij de NBAT . Hiervoor heeft Nick uit handen van de voorzitter een speldje op gespeld gekregen van de NBAT en na nog een leuke blijvende herinnering te hebben ontvangen heeft zijn vrouw ook een mooie bos bloemen gekregen. Hij was goed verrast, dat we het zo hadden ingericht. Met dank vooral aan onze penningmeester, die hiervoor de organisatie op zich had genomen.
  Na de huldiging heeft Nick Grosfeld nog een mooie lezing gegeven over haaien in Mexico waar hij heeft gedoken tussen de haaien. Na afloop van de lezing bedankt de voorzitter iedereen en sluit de avond af na een leuke en gezellige avond.

Naar start