Happy NewYear

Het bestuur wenst alle leden en hun gezinnen een geweldig en gezond 2014. We willen in het nieuwe jaar enkele nieuwe zaken inbrengen, met name het thuisfront meer betrekken bij onze vereniging. We gaan in de zomer een mooie wandeling in een natuurgebied organiseren en op het einde van het jaar zal de echte Sinterklaas alle kindertjes en kleinkinderen en alle grote kinderen een leuke middag opwachten. Zoals jullie zien, gaan we er een spetterend jaar van maken. het volledige jaarprogramma met meer nieuwe zaken zal tijdens de jaarvergadering worden bekend gemaakt.
    Voor dit jaar hebben we enkele wijzigingen, zoals het aftreden van Suzanne Rutten (bestuurslid) en Nell van Nieuwenburg (secretaris). Maar Leon Lupsen(secretaris) en Peter van Loenhout (bestuurslid) komen het bestuur versterken.
    Dus des te meer reden om naar de jaarvergadering te komen. er zullen een aantal belangrijke onderwerpen worden besproken, die zeker alle leden gaan merken.
    Ik wil namens het bestuur iedereen oproepen om naar de jaarvergadering te komen op vrijdag 31 januari in het wijkgebouw van Maasniel.