BBQ bij Cok en Nell

Zaterdag 5 Juli stond weer in het teken van onze jaarlijks BBQ bij Cok en Nell.
    Voor dit jaar was de opkomst bijzonder hoog, in totaal 24 personen. De avond stond in het teken van gezelligheid en plezier en er is weer heel wat afgelachen. De BBQ was rijkelijk gevuld en iedereen heeft voldoende kunnen genieten van de kookkunsten van de BBQ-chef. Het was weer allemaal goed verzorgd, en ondanks de flinke regenbuien hebben we het allemaal droog gehouden, met hulp van de tentenbouwwerken van Cok.
    Cok en Nell hebben het wederom goed verzorgd met hun gastvrijheid en vele lekkere eten en drinken.
    De avond begon te vorderen en rond de klok van tienen werden er een aantal leden nerveus. Het nederlands elftal moest voetballen tegen Costa Rica. Door de verlenging en het doeltrappen is het nog zeer gezellig laat geworden. Na afloop hier van zijn we na een leuke avond weer huiswaarts gekeerd.
    Cok en Nell, namens alle leden die tijdens de BBQ aanwezig waren, willen we jullie heel hartelijk bedanken voor deze mooie avond. Geweldig bedankt.
    Wij wensen alle leden een fijne en zonnige vakantie toe en hopen ons na de vakantie weer allen in goede gezondheid terug te zien ( of eerder tijdens de zomerwandeling op 27 juli).
    Het bestuur.