Districtsfeestavond N. + M. Limburg

Zaterdag 19 maart stond in het teken van het districtsfeestavond. Onze vereniging heeft alles uit de kast gehaald om voor alle gasten er een geslaagde avond van te maken. Om 20.00 uur zijn we gestart met de bekendmaking van de districtskampioenen. Helaas hebben er dit jaar maar 5 Aquaria en 4 vijvers meegedaan. Dus was de verwachting qua opkomst zeer gespannen. In totaal hebben 49 gasten deze avond bijgewoond. Ze hebben genoten van de mooie dia's en de films die Piet Vergoossen in elkaar heeft gezet. aansluitend konden de beentjes los worden gegooid op de dansvloer. en ja hoor het is gelukt om vele gasten op de dansvloer te krijgen, dank zij onze DJ. Rond 21.30 uur was het optreden van de Buutte De Zonnebloem aan de beurt. Menige lach en traan hebben we gezien. geweldige prestatie en af en toe een zeer scherp randje.
    Om 22.30 uur zijn we gestart met de Tombola. We hadden heel veel mooie prijzen verzameld. Met dank aan de vele sponsoren die het vertrouwen in onze vereniging lieten blijken dmv sponsoring.
    Uiteindelijk gingen de laatste gasten om 00.45 uur naar huis. Sommigen met vele cadeau's en andere met vele mooie herinneringen.
    Namens het bestuur en de leden van onze vereniging danken we iedereen die heeft meegewerkt, gesponsord heeft voor deze geweldige avond.